Wat we doen

Voor Performant staat efficiëntie en kwaliteit voorop, onze werknemers staan dan ook met veel plezier klaar om jou een handje toe te steken bij het poetsen en strijken.

Kwaliteit leveren, dat kan enkel door een gemotiveerd en gepassioneerd team.

Onze huishoudhulpen weten dat zij een onmisbare schakel zijn in een goed draaiend huishouden en zijn er dan ook enorm trots op als ze de klant tevreden achterlaten. Wederzijds respect tussen klant en thuishulp zorgt voor een situatie waar iedereen blij uitkomt.

Er zijn dan ook enkele kernwaarden waar elke thuishulp zich aan houdt: eerlijkheid en discretie, netjes en nauwkeurig, beleefd en sociaal. Bovendien volgen ze jaarlijks opleidingen waardoor elke thuishulp de nieuwste producten en technieken gebruikt.

En die aanpak loont!

Ons team bestaat uit 40 gemotiveerde thuishulpen die een kleine 350 Blankenbergse huishoudens bijstaan. Bovendien blijven door het dienstenchequesysteem de kosten voor deze gezinnen zeer laag. Een win-winsituatie voor beide partijen.

Ons proces

Elk huishouden is anders en elke klant heeft daarom eigen noden en verwachtingen. Onze eerste taak bij elke nieuwe klant is dan ook: luisteren. Vervolgens gaan we aan de slag!

Eerste gesprek

Een geslaagde samenwerking begint met goede afspraken. We gaan eerst samen na wat jouw specifieke noden zijn. Gaande van schoonmaken tot wassen en koken tot boodschappen doen, we kunnen je namelijk op vele fronten helpen.

Hulp bij administratie

Het dienstenchequesysteem biedt vele financiële voordelen maar vergt wat administratie en de registratie bij Sodexo. Ook hier beschikken we over heel wat expertise en staan we je met raad en daad bij.

Start

Eenmaal onze thuishulp van start gaat, blijven we natuurlijk duidelijk communiceren. Wat kan beter? Hoe kunnen we jouw huishouden nog meer van dienst zijn? Zo blijft onze dienstverlening altijd optimaal!

Onze garantie

Na tien jaar en honderden klanten hebben we een grote expertise opgebouwd in de thuishulp.

Toch is onze mentaliteit in al die jaren onveranderd gebleven. We zijn er rotsvast van overtuigd dat wederzijds respect tussen thuishulp en klant de basis is voor een succesvolle samenwerking. Al tien jaar toveren we hierdoor een glimlach op het gezicht van klanten en van onze medewerkers. En daar zijn we bijzonder trots op.